Hírarchívum
A belvárosban járt az ŐsFehérvár Mikulás!
 
Az elmúlt pár napban mindenki találkozhatott a pirospozsgás arcú, vidám, szakállas Mikulással, és az őt körülvevő krampuszokkal. A „zsákjában minden jó” volt, amelyből a kisebbek énekszóval, versekkel csalogathatták elő az egész család számára értékes ajándékokat. Tovább!
 
 
 
Megjelent az ŐsFehérvár Magazin karácsonyi száma!!
 
A legfrissebb ŐsFehérvár Magazin 24 oldalas kiadásában nyereményjáték, a belvárosi üzeletek karácsonyi nyitvatartása, érdekes cikkek és az ŐsFehérvár Mikulás ajándékai is megtalálhatóak.
Természetesen az ünnepi időszakban igénybevehető kedvezmények is megjelentek. A magazin letölthető itt, illetve kézbe vehető az Elfogadóhelyeken,és otthon a postaládákban!
 

 
 
Macskainduló ŐsFehérvár Napon
 
A pénteki Sebő-koncert minden korosztálynak igazi zenei-irodalmi élmény, kellemes péntek esti kikapcsolódás volt a Szent István Művelődési Házban. Tovább!
 
 
Megérkeztek az új Városkártyák!
 
A jelenleg érvényben lévő ŐsFehérvár Városkártyák ugyan még 2010. december 31-ig érvényesek, ám mégis érdemes már most becserélni őket egy, vagyis mindjárt két újra!
Áruk marad, amennyi volt, sőt: a kártyatulajdonosok a „régi” kártyájuk leadásával 990 Ft helyett mindössze 800 Ft ellenében vehetik át 2011. december 31.-ig érvényes új kártyájukat, és mindennek tetejébe egy darab városkártyát ajándékba kapnak! Tovább!
 
 
 
A Sebő Együttes koncertje ŐsFehérvár Napon: október 15.
 
A Sebő Együttes koncertjének végleges időpontja az októberi ŐsFehérvár Nap, vagyis október 15. 18.30 óra.
Az egyik legpatinásabb, autentikus magyar népzenét játszó együttes ezúttal Wöeres Sándor megzenésített verseit adja elő a Szent István Művelődési Házban. A Macskainduló című különleges koncertet minden generáció számára szívből ajánljuk! Jegyek ŐsFehérvár kedvezménnyel 2200 Ft-os áron kaphatók a jegyirodákban, a Lénia 2 Kft-nél (Pozsonyi u. 23.), és a TomCat Játéküzletben (Kossuth u. 8.). Tovább!
 
 
Szeptember 17-én többet ér a pénzed!
 
Több pénzünk ugyan nem lesz, de ami van, az sokkal többet ér, ha ŐsFehérvár Napon költjük el! Feltéve, ha azon üzletekben, szolgáltatóknál, vendéglátóhelyeken vásárlunk, fogyasztunk, rendelünk, melyek e napra fenntartott különleges akciókkal csábítanak. Érdemes alaposan körülnézni a 108 egység kínálatában, akik nem ritkán 40-50%-os kedvezményeket kínálnak. Tovább!
 
 
Megjelent az ŐsFehérvár Magazin szeptember-októberi száma!
 
Az elmúlt időszakban is bővült az Elfogadóhelyek száma, így mára 323 üzlet, vendéglátóhely és szolgáltató cég kedvezményei közt csemegézhetünk a lapból. Letölthető ide kattintva, illetve megtalálható valamennyi partnerüzletben, illetve a közhivatalokban és közintézményekben is.
 
 
 
 
 
A kórházi dolgozókat segítettük
 
Ha nekünk betegeknek megterhelőek a hosszú sorok és a magyar egészségügyi ellátást sújtó pénztelenség, akkor ez a dolgozókra duplán igaz. És mégis, többségük szívvel-lélekkel, sikeresen dolgozik nap, mint nap a betegellátás viszonylagos zavartalanságáért. A kiadó Lénia 2 Kft. ajándékaként ezért adományoztunk őszinte tisztelettel a Fejér Megyei Szent György Kórház dolgozóinak 1600 darab ŐsFehérvár Városkártyát (a képen Szabó Bakos Zoltánné ápolási igazgató és Csathóné Harmath
Krisztina kommunikációs vezető). Reméljük, Karácsonyhoz közeledve különösen hasznosnak bizonyul számukra ajándékunk.
Kellemesen takarékos vásárlást kívánunk nekik!
 
Új tagok az ŐsFehérvár Programban
 
A kártyatulajdonosok örömére további Elfogadóhelyekkel bővült a közelmúltban az Elfogadóhelyek köre. A Szék-Ház Irodabútor, a Fehérvár Tető, az IBUSZ Utazási Iroda, a Sunny Day Szépségház, Szügyi Erika (Hair Szalon), az újonnan nyílt Royal Cipőszalon, a Velence Resort&Spa, az Egészség Stúdió, az Alpha Patika és az Aphrodité Szépségszalon kártyakedvezményei megtekinthetők ide kattintva.  A belépett új tagok kedvezményei, illetve a legfrissebb akciók folyamatosan elérhetők honlapunkon a bal felső menüsorban!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mozdultunk az árvízkárosultakért!
 

Az ŐsFehérvár Városkártya Program és a program gazdája, a Lénia 2 Reklám- és Médiaügynökség Kft. is jó szívvel csatlakozott a Mozdulj a Fejér megyei árvízkárosultakért elnevezésű jótékonysági sportnaphoz. Tovább!

 
 

 
Éves jelentés
 
Az ŐsFehérvár Program által eddig elért eredmények tükrében elégedettek, de persze nem megelégedettek lehetünk.
A 2009. július 1.-én indult ŐsFehérvár Program az Elfogadóhelyek számát tekintve – már 320-an vagyunk! – alig fél év leforgása alatt Magyarország legnagyobb helyi vásárlói közösségévé nőtte ki magát.  Tovább!
 
 
A moldvai csángókat támogattuk
 
 Az ŐsFehérvár Program keretében május 17-én, a Szent István Művelődési Házban megrendezett jótékonysági estünkön vendégünk volt a legkeletibb magyar faluból, a moldvai csángó Magyarfaluból érkező 14 hagyományőrző zenész, előadóművész és táncos, valamint fellépett az autentikus moldvai csángó népzenét játszó székesfehérvári Kákics együttes is. Tovább!

 
 

ŐsFehérvár Napon indul a Kortárs!
 
Az Önkormányzattal kötött megállapodásunk értelmében a 11. Kortárs Művészeti Fesztivál a tervezettnél egy nappal korábban, ŐsFehérvár Napon veszi kezdetét, május 21-én pénteken. Ez alkalomból a főtéren koncertezik az ŐsFehérvár Városkártya Program keretében meghívott Palya Bea, és e koncert lesz egyben a Kortárs nyitánya is. A belvárosi és környékbeli üzletek többsége (a Távírdán és a Várkörúton is!) ez alkalomból egységesen 21 óráig tart nyitva. A 18 és 21 óra között vásárlók kedvezményekre és értékes nyereményekre is számíthatnak.
 
 
Sebestyén Márta a Szent István Bazilikában - április 16.
 
A Magyar Kultúra Követe, Sebestyén Márta népdalénekes az áprilisi ŐsFehérvár Napon a Szent István Bazilikában ad varázslatos koncertet a szintén világszerte ismert Szamosi Szabolcs orgonaművésszel.

Szép Liliomszál (Musica Sacra Hungariae) című koncertje (részletek itt) életre szóló élményt ígér azon szerencsés 350 nézőnek, akik ott lehetnek a Bazilikában, április 16-án.Tovább!
 
 
 
Palya Bea Székesfehérváron! - május 21.
 
Örömmel jelentjük be, hogy Palya Bea elfogadta meghívásunkat, és szintén világszerte hírnevet szerzett zenész barátaival, Bolya Mátyással, Dés Andrással és Szokolay "Dongó" Balázzsal ad koncertet a májusi ŐsFehérvár Napon az ARÉV-csarnokban, május 21-én pénteken. Az önkormányzat döntésétől függően arra is van remény, hogy az előadás a Kortárs Művészeti Fesztivál nyitányaként, a városunk főterén hangozzák el. Jegyek áprilistól kaphatók!
 
 
Mikor táncoltál egy jót utoljára?
 
 Mert mi bizony régen. A diszkóból csak kinőttek már a táncos kedvű 30-as, 40-es, 50-es korosztályok, esküvőbe pedig viszonylag ritkán hívnak így márciusban. Gondoltuk hát, szervezünk egy télbúcsúztató vidám mulatságot igényeseknek, a Szent István Művelődési Házban.
Az ŐsFehérvár Retro Partyban (részletek itt) lesz divatbemutató,tombolasorsolás, táncosok bemutatója, és persze a legjobb zenék a 80-as, 90-es évekből Szabadkai Balázs keverésében.Tovább!
 
 
Berecz András: visszatapsolva! Berecz-est másodszor: február 9.
 
A hatalmas érdeklődésre való tekintettel újrajátsszuk Berecz András mesemondó és népdalénekes fergeteges sikert aratott estjét a Szent István Művelődési Házban.
A január 21-i, ŐsFehérvár napi rendezvényhez képest más mesékkel, más dalokkal, más bölcsességekkel tarkított rendezvény új időpontja: február 9., 18.30 óra.
A jegyek fele 2 nap alatt el is fogyott, így nem árt sietni annak, aki be akar jutni!
Hogy mitől is olyan nagy szám a Berecz-est? Akik ott voltak múlt csütörtökön, már tudják. Az ember valahogy mindig azt hiszi, hogy „na, ez volt a mese csúcspontja, megvolt a poén”, amikor újabb fordulat következik, és a csavaros eszű előadóművész még rátesz egy lapáttal és mi még nagyobbra tátjuk a szánkat, hogy aztán egy merő kacagás legyen a csordultig telt Szent István terem.
Nem is kíséreljük meg leírni, miért is életre szóló élmény a Berecz-est a maga különleges népi meséivel, közmondásaival, okosságaival, tanulságával.
Ezt látni, hallani kell!
Részletek, jegyinformáció: klikk ide.
 
 
Berecz-est a Szent István Művelődési Házban.
 
 
 
 
 
 
 
Kutatás az ŐsFehérvár Városkártya-használati szokásokról
 
 Az ŐsFehérvár Program Elfogadóhelyei és szervezői számára a legfontosabb a vásárlók, megrendelők, fogyasztók megelégedése, ezért kíváncsiak voltunk a Városkártya tulajdonosok kártyahasználat során szerzett tapasztalataira.
Az eredmény legszebb várakozásainkat igazolja, amelyért köszönet illeti az ŐsFehérvár Program fehérvári kötődésű Elfogadóhelyeit.
Vagyis bebizonyosodott, hogy mindenki jól jár, ha mi összefogunk. Fehérvár a fehérváriakért!
A közvélemény kutatás értékelése itt olvasható (klikk ide).
 
  
Nagysikerű Ghymes-koncert ŐsFehérvár Napon!
 
December 17.-én a Magyar Örökség-díjas Ghymes-együttes a Kodály Zeneiskola 70 tagú kórusával közösen lépett fel az ARÉV-csarnokban. Az 1200 fős közönség alig akarta őket hazaengedni. Részletek, képek itt.
 
 
ŐsFehérvár éjszaka a Rádió1-gyel
 
December 11.-én a Belvárosban, december 19.-én a Távírda utcában és környékén este 10-ig várnak az üzletek, egészen hihetelen kedvezményekkel. A nagyszínpad környékén Rádió 1 buli lesz, szerte a belvárosban pedig utcazenészek, forralt bor,
és minden ami kell egy forró téli éjszakához! Ott a helyed! Részletek itt!
 
 
Különleges karácsonyi Ghymes-koncert ŐsFehérvár Napon
 
A gyermekotthonokban nevelkedő gyerekekről sem feledkezünk meg a december 17.-i, ŐsFehérvár Napon rendezendő Ghymes-koncert apropóján. A Kodály Zeneiskola 70 tagú kórusának közreműködésével előadott szuperprodukció fergeteges és egyben meghitt élményt ígér kicsiktől az idősebbekig mindenkinek.
 
 
 
 
ŐsFehérvár Nap - december 17. csütörtök
 
Több, mint 100 Elfogadóhelyen vásárolhatunk különleges, csak e napra fenntartott kedvezményekkel, ha december hónap harmadik csütörtökére időzítjük a karácsonyi nagybevásárlást.
Az ŐsFehérvár Napra különleges akciókkal csalogató Elfogadóhelyek listája IDE kattintva megtekinthető.
 
 
Megjelent az ŐsFehérvár Magazin karácsonyi különszáma!
 
50 ezer példányban, 24 oldalon jelent meg az ŐsFehérvár Magazin karácsonyi különszáma, immár 315 Elfogadóhely kedvezményeivel. Nemcsak az összes Elfogadóhelyre, hanem Székesfehérvár valamennyi postaládájába is eljuttatjuk a kiadványt december 4.-ig, de IDE kattintva le is tölthető, ki is nyomtatható. Ha Ön nem kapta volna meg a magazint, kérjük jelezze felénk az osfehervar@osfehervar.hu címre!
 
 
 
 
 
Újabb Elfogadóhelyek!
 
Tovább gyarapodott az Elfogadóhelyek száma novemberben! Immár 315 különböző üzletben, vendéglátóhelyen, szolgáltatónál vehetik igénybe az ŐsFehérvár Városkártya tulajdonosok az egyedi, igen széleskörű kedvezményeket. Az új tagok listája megtekinhető itt.
 
 
Sikeres mulatság volt!
 
ŐsFehérvár Nap: fergeteges mulatság és fergeteges siker
 
Minden szempontból parádésan sikerült a november 19.-i ŐsFehérvár Nap, köszönjük mindenkinek!
Telt ház, egyik ámulatból a másikba eső gyerekek és felnőttek Mr Jupiter Bűvészshowján a Petőfi moziban és extra forgalmak a csatlakozott Elfogadóhelyeken, vagyis a fehérvári kötődésű kereskedőknél, szolgáltatóknál és vendéglátóknál.
Köszönjük a tudatosan vásárló, és ezzel a lokálpatrióták közösségét is támogató Városkártya-tulajdonosoknak! Folytatás december 19.-én a Ghymessel és minden hónap harmadik csütörtökén.
 
 
Varázslatos ŐsFehérvár Nap
 
A novemberi ŐsFehérvár Napon színvonalas családi programra várunk az aprónéptől a dédéiig mindenkit! A csak e napra tartogatott, varázslatosan jó ŐsFehérvár Napi kedvezmények után igazán önfeledt ámuldozást ígér a műsor! November 19.-én, csütörtökön egészen konkrétan "Mr Jupiter", a világhírű bűvész varázsol el minket a Petőfi Moziban. Részletek és jegyinformáció itt.
 
 
 
ŐsFehérvár Nap- kicsinek és nagynak!
 
Novembertől minden hónap 3. csütörtökén, az ŐsFehérvár Napon színvonalas családi programokra várunk mindenkit! November  19.-én "Mr Jupiter", a világhírű bűvész varázsol el minket a Petőfi Moziban, december 17.-én az ARÉV csarnokba érkezik és ad különleges karácsonyi koncertet a Ghymes, január 19.-én pedig jön a legnagyobb ének- és mesemondó, Berecz András!
 
 
Oldal nyomtatása